Life coach

Groepspraktijk Lotus

Wat is een life coach ...

Mensen die beroep doen op een life coach worstelen met hun gevoelens, voelen zich mentaal en fysiek opgebrand, hebben geen energie meer, voelen zich depressief en hebben vaak fysieke klachten die steeds terugkomen.  Zelf niet meer het gevoel hebben van te leven, maar leven in dienst van anderen, is zeer herkenbaar. We weten wel wat we willen, maar de dromen lijken onbereikbaar.....met stress en burn-out tot gevolg.

Samen gaan we werken aan een nieuw hoofdstuk in jouw leven..

*Ben je bereid te investeren in jezelf en te leren wie je bent?

*Ben je bereid controle te nemen over je eigen leven?

*Ben je bereid te leven vanuit je hart?


                                                  

Awareness coaching

Het doel van deze coaching is het verhogen van het eigen bewustzijn. De zoektocht naar je innerlijke energie en het bewustzijn van je eigen kracht, waaruit je ten volle kan leven. Je wordt bewust van jouw plaats in het grotere geheel.

Awareness is the greatest agent of change.                      ECKHART TOLLE

Mental coaching

Het doel van deze coaching is om je mentale veerkracht te vergroten. Je manier van denken wordt geanalyseerd en aangepast om de valkuilen van het leven te detecteren en hoe ermee om te gaan .

If we have peace of mind, even negative experiences do not upset us.                                               DALAI LAMA

Mindfulness coaching

Deze coaching is om je automatische piloot van het leven definitief uit te schakelen. Je traint jezelf om ieder moment bewust in het hier en nu te leven met volle aandacht voor het moment zelf.

Do not dwell of the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present future  

BUDDHA

Jongeren coaching

Het doel van deze coaching is om jongeren te begeleiden in hun (leer)traject en omgang met anderen. We analyseren hun gedragingen en leren hen deze aan te passen om zo gelukkiger hun doelen te bereiken.

Tiener quote: Mijn beste vriendin is perfect, waarom ben ook ik nu niet perfect !

S.L.Stress en slaap coaching


Stress en slapeloze nachten gaan hand in hand.

Je gaat leren hoe je met stress kan omgaan en hoe je stress kan uit de weg gaan.  Ook gaan we je leren slapen zodat lichaam en geest volledig herboren zijn bij het ontwaken.


Herken je dat , je zo moe voelen en toch niet kunnen slapen ....©2019 Groepspraktijk Lotus. Groot Begijnhof 45, Tienen, 3300. 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.